AJAX Keypad Plus WH - ProAlarm

AJAX Keypad Plus WH

Ft100.00

Ajax KeyPad Plus
Vezeték nélküli érintőbillentyűzet, amely támogatja a titkosított érintés nélküli kártyákat és kulcstartókat

Érintkezés nélküli vezérlés megbízhatósági kompromisszumok nélkül
A KeyPad Plus a tervezés, a fejlett titkosítási technológia és a kidolgozott felhasználói élmény kombinációja a legegyszerűbb és legvédettebb biztonságkezelés érdekében. Élesítse és hatástalanítsa az Ajaxot, aktiválja az Éjszakai módot, és kezeljen bizonyos csoportokat egy Pass kártyával vagy a Tag1 kulcstartóval.

1 készleten

Cikkszám: AJ-KP-WH Kategória:

Leírás

A legmagasabb szintű adatvédelem
A felhasználók gyors és biztonságos azonosítása érdekében a KeyPad Plus a DESFire® technológiát tartalmazza. Kategóriájában a legjobb érintés nélküli megoldás a felhasználó azonosítására kártya vagy kulcstartó segítségével.

A DESFire® az ISO 14443 nemzetközi szabványon alapul, és átfogó 128 bites titkosítást és másolásvédelmet egyesít. Ezt a technológiát az európai fővárosok közlekedési rendszereiben és a NASA hozzáférési rendszereiben is használják.

Kiemelkedő autonómia
A vadonatúj KeyPad Plus firmware a legtöbbet hozza ki az előre telepített akkumulátorokból. A billentyűzet még az érintés nélküli azonosítási funkció napi használata mellett is 3,5 évig működik elemcsere nélkül. A kártya- és kulcs-olvasó letiltásával pedig az akkumulátor élettartama eléri a 4,5 évet. A KeyPad Plus előre figyelmezteti a távfelügyeletet és a felhasználókat az elemek cseréjének szükségességéről.

...