Riasztórendszer telepítés - ProAlarm

Ajax vezeték nélküli okos biztonsági rendszerek tervezése, telepítése és karbantartása az ország egész területén!

Intelligens behatolás védelem

Az Ajax komplett biztonsági megoldást kínál: intelligens és teljeskörű védelmi rendszer, amelyet minden részletre kiterjedően úgy terveztek meg, hogy Te, szeretteid és értékeitek biztonságban legyenek. Megbízhatóságát bizonyítja professzionális, tudományos alapokon nyugvó kialakítása, valamint az a tény, hogy 169 országban bíznak benne a szakemberek.

Érzékeli a behatolást: Az Ajax nemcsak riaszt, hanem aktívan reagál a veszélyekre, számos eszközt vezérel, videokamera-integrációra alkalmas, emellett a tűz érzékelésére és a vízszivárgás megakadályozására egyaránt alkalmas.

Megfelel a nemzetközi biztonsági előírásoknak: Az Ajax rendszerek független tesztelésen estek át, és a lehető legmagasabb minősítést kapták a vezeték nélküli megoldások esetében.

Tűzvédelmi rendszer

Az Ajax tűzvédelmi rendszereinek világában a modern technológia és az innováció professzionális tűzvédelmi megoldásokkal találkozik. A rendszereket a legprecízebb szabványoknak megfelelően tervezték és gyártották, így eredményesen és hatékonyan véd a tűzkárok ellen.

Kiemelkedő tűzvédelmi teljesítmény
Az Ajax tűzvédelmi rendszerei kiváló érzékelési és riasztási funkciókkal rendelkeznek, hogy azonnal reagálhassanak a veszélyre. Elősegítik a gyors evakuációt és segítenek minimalizálni a kialakuló tűz okozta károkat.

Kiemelkedő tűzvédelmi teljesítmény

Az Ajax tűzvédelmi rendszerei kiváló érzékelési és riasztási funkciókkal rendelkeznek, hogy azonnal reagálhassanak a veszélyre. Elősegítik a gyors evakuációt és segítenek minimalizálni a kirobbanó tűz okozta károkat.

Funkcionális működés

Korai észlelés: Az Ajax rendszer korai stádiumban észleli a tűz kialakulását lehetővé téve ezáltal a gyors probléma-elhárítást.
Intelligens riasztás: Az intelligens riasztási rendszer egy gyors helyzetértékelést követően precízen azonosítja a tűz aktuális helyzetét, és azonnal értesítést küld az illetékeseknek (beleértve a tulajdonost és a tűzoltókat is).

Könnyű kezelhetőség, hatékony integráció

A tűzvédelmi rendszer könnyen telepíthető és kezelhető. Az intelligens vezérlőpanel segítségével egyszerűen személyre szabható a rendszert, a kapcsolódó mobilalkalmazás révén pedig bárhonnan ellenőrizhető és irányítható.

Modern technológia, impozáns design

Az Ajax tűzvédelmi rendszereket a modern technológia és az elragadó dizájn egyesítése hívta életre biztosítva ezzel azt, hogy a védelem ne csupán hatékony, hanem esztétikus is legyen.

Vízkár megelőzés

Védelem minden fenyegetés ellen!
A termékcsalád olyan eszközöket tartalmaz, amelyek megvédik a lakossági és kereskedelmi ingatlanokat a vízszivárgástól és az ebből fakadó vízkártól. A legmodernebb hardver- és szoftverfejlesztés lehetővé tette számunkra, hogy fejlett megoldásokat valósítsunk meg teljes önállósággal a vezeték nélküli vízszivárgás-érzékelő és megelőzési eszközeink segítségével.

INTELLIGENS OTTHONI MEGOLDÁSOK

A felhasználók élesíthetik a rendszert, amikor elhagyják a szobát, így minden veszélyes készülék automatikusan kikapcsol. A vasalók, a fűtőtestek és a kenyérpirítók többé nem okoznak tüzet.

A LifeQuality egy intelligens levegőminőség-ellenőrző rendszer hőmérséklet-, páratartalom- és CO2-érzékelőkkel, amely segít felmérni a levegőminőség dinamikáját otthon, az irodában, a munkahelyen vagy bármely más térben.

A felhasználók orvosi minőségű mérési pontosságot, átfogó alkalmazáson belüli információkat és automatizálási forgatókönyveket kapnak. A LifeQuality és automatizálási eszközökkel felszerelt Ajax rendszer bekapcsolja a szellőzést vagy a párásítókat, ha a levegőminőségi mutatók eltérnek a kényelmi szinttől.

A bizalom mércéje

Az Ajax biztonsági rendszer világszerte rangos díjakat kapott a legnagyobb iparági konferenciákon és kiállításokon. Az Ajax otthoni biztonsági rendszer kapta a legmagasabb megbízhatósági minősítést a vezeték nélküli biztonsági rendszerek közül, miután 5 különböző független laboratóriumban tesztelték.

Intruder Alarm of the Year

Intruder Alarm of the Year

Intruder Alarm of the Year

Intruder Alarm of the Year

Intruder Alarm of the Year

Eddig több, mint 2.050.000 védett létesítmény, 169 országban.

Készítsd fel házadat a hatékony védelemre!

*Automatizáld okos otthonodat Ajax-szal! Hozz létre automatizációkat eszközeid aktív védelmére!

Élesítsd az ingatlan körül a védelmi rendszert, ami védi a családodat és az értékeidet mialatt alszol. Állíts be automatizmusokat, hogy elkerüld a téves riasztásokat!

Az Ajax rendszere azonosítja a csőtörést vagy a mosógépnél, mosogatógépnél lévő szivárgást, már a legelején. Automatizmussal megakadályozhatod, hogy a víz elöntse az otthonodat, felhasználva az Ajax megfelelő eszközeit erre.

Kerüld el azt a szituációt, amikor valaki elfelejti bezárni az ajtót vagy lehúzni a redőnyöket, a biztonsági függönyt. Állíts be forgatókönyvet vagy időzítőt, amikor automatikusan záródnak az ajtók és lemennek a biztonsági redőnyök!

Rettentsd el az illetéktelen személyeket azzal, hogy elvakítod a kültéri fényszórókkal őket automatikusan, amikor a mozgásérzékelő észleli őket. Ha ez nem lenne elég, még a szirénát is felkapcsolja az Ajax rendszere.

Ha hosszabb időre elutazol, automatizálni tudod az otthonod. Időközönként, különböző helyiségekben felkapcsolnak a lámpák, bekapcsol a TV, a hangrendszer, a redőnyök. Így nem tűnik üresnek az ingatlanod, ezáltal nem lesz vonzó célpont az illetéktelen behatolóknak.

 

 

A tűzérzékelők azonnal reagálnak a füstre vagy a hirtelen hőmérséklet emelkedésre. Érzékelés után a rendszer képes áramtalanítani a tüzet okozható eszközöket vagy akár a teljes házat.

További védelem

Nemcsak házak vagy lakások, hanem irodaházak, gyárak, sőt nagymértű raktárak is hatékonyan védhetők.

A szabadalmaztatott Jeweller rádióprotokoll segítségével minden eszköz akár 2 kilométeres hatótávolságig képes kommunikálni a központi egységgel. A központi egység azonnal riaszt, ha valaki megpróbálja szabotálni vagy megzavarni a rendszert.

A rendszer emellett teljesen immunis a vírusokkal és a kibertámadásokkal szemben. Az Ajax termékeket és szoftvereket rendszeresen frissítik, mindig új funkciókkal bővítve a rendszert.

Menedzseld saját biztonsági rendszered a telefonodról!

Mialatt dolgozol, üzleti úton vagy, esetleg nyaralsz valahol a világban, állandóan szemmel tarthatod otthonod vagy üzleted! Push értesítést kapsz, ha hazaért gyerekmeked, hogy mennyi ideig volt ott a takarító cég és milyen helységekben jártak. Bármikor rá tudsz csatlakozni a kamerákra is, hogy élő képet kapj. Amennyiben probléma adódna, azonnal telefonhívást, értesítést vagy sms-t kapsz, hogy felhívja a figyelmed a riasztásra.

Távoli irányítás és konfigurálás

Három különböző értesítési mód: azonnali értesítés, SMS, hívás

Hozzáférés a biztonsági kamerákhoz

Emlékeztet, hogy riaszd a rendszered

Telepíts most AJAX rendszert, és ajándékba kapsz tőlünk egy nyitásérzékelő vagy Smart villanykapcsoló. 💡

* Minden nettó 300e Ft alatti eszköz vásárlásnál egy darab nyitásérzékelőt adunk ajándékba és minden e feletti rendelés esetén egy darab Smart Ajax villanykapcsolót. Az ajánlatunk a készlet erejéig érvényes!

Partnereink

Kérj gyors és díjmentes ajánlatot!

Szeretnél kamerát is?

Szeretnél riasztórendszert is a kamerákhoz?

Melyik gyártó kamera rendszere érdekel?

A kiállások elő vannak készítve?

...