AJAX Hub 2 BL - ProAlarm

AJAX Hub 2 BL

Ft100.00

Ajax Hub 2
Biztonsági rendszer vezérlőpanel, amely támogatja a fénykép ellenőrzését

A biztonságot irányítod, nem a magánéletedet
A Hub 2 kezeli a rendszer összes Ajax eszközét, hogy figyelmeztesse a felhasználókat a nyitott ajtókról, betört ablakokról, tűzveszélyről és árvízről. Ha betörők törnek be a létesítménybe, a Hub 2 értesíti a megfigyelőállomást 1, és fényképeket küld a MotionCam érzékelőiről. Nem kell a biztonsági kamerák állandó felügyelete alatt élnie ahhoz, hogy tudja, mi történik.

1 készleten

Cikkszám: AJ-H2-BL Kategória:

Leírás

Riasztási fénykép ellenőrzése 9 másodpercen belül
A Hub 2 MotionCam és MotionCam Outdoor mozgásérzékelőkkel működik. Amikor az érzékelők működésbe lépnek, fényképsorozatot készítenek. Segít a létesítmény helyzetének értékelésében. A vizuális ellenőrzés segítségével azonnal felmérheti a helyzetet, megszabadítva a felhasználókat a szükségtelen szorongástól, a biztonsági cégeket pedig a hamis járőrhívásoktól.

Mindig csatlakozik – kábelen és mobilhálózaton keresztül
A külvilággal való kommunikáció kritikus a biztonsági rendszer központja számára. Megbízhatósága és stabilitása garantálja a riasztás időben történő továbbítását a biztonsági cég és a felhasználók felé.

A Hub 2 egyidejűleg három internetszolgáltatóhoz csatlakoztatható – Ethernet-kábellel, valamint 2G, 3G és LTE 2 mobilhálózatokkal. A csatornák közötti automatikus váltás csupán pár másodpercig tart.

...