Kamera - ProAlarm

Vivotek kamera

Rendszerek tervezése,

telepítése és karbantartása az ország egész területén!

– 15% Minden rendszerből és kiegészítőből.
Csak limitált ideig!

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Family Owned & Operated

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit tempor elementum ut vulputate

Real People, Real Service

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit tempor elementum ut vulputate

Expert Support & Care

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit tempor elementum ut vulputate

Smart Stream III

Maximális videó minőség – rendkívül alacsony sávszélesség mellett

A Vivotek Smart Stream technológiája egy korszerű tömörítési eljárás, ami teljes mértékben kompatibilis a H.265 szabvánnyal. A Smart Stream jelentősen csökkenti a sávszélességet és a tárhely igényt anélkül, hogy a videó minősége csökkenne. Egyes esetekben, akár 80%-al is csökkentheti a tárhely felhasználást.

SNV II

Kiváló minőségű színes kép, gyenge fényviszonyok mellett is

A Vivotek SNV II (Supreme Night Visibility II) innovatív megoldást nyújt a gyenge fényviszonyok mellett történő videó megfigyelésre. Az SNV-vel felszerelt kamerák rendkívül érzékeny optikai szenzorokkal rendelkeznek, amelyek kiváló minőségű színes felvételeket képesek készíteni rendkívül sötét környezetben.

Smart Motion Detection

Az emberi tevékenységek pontos felmérésével csökkenti a hamis riasztások számát

A Vivotek intelligens mozgásérzékelése lehetővé teszi az emberek tevékenységének azonnali felismerését, csökkenti a hamis riasztások számát.
A Smart Motion Detection csökkenti a telepítéshez szükséges időt. Az intelligens mozgásérzékelés a legtöbb megfigyelési eseményre könnyen alkalmazható.

Smart VCA

A Vivotek Smart VCA videoanalitikáinak segítségével automatizálhatod a behatolás észlelést, csavargásészlelést, vonalátlépést, elhagyott tárgy észlelést, hiányzó objektum észlelést és az arcészlelést.

Kibervédelem

minden Vivotek eszközben

Brute force támadás észlelése
Behatolás észlelése, megelőzése
Azonnali karantén
Többrétegű védelmi megoldás a megfigyelő kamerákhoz

Kiváló minőség

A Vivotek kamera rendszerek kiváló minőségű képek és videók rögzítését teszik lehetővé. A magas felbontás és a fejlett technológia révén éles és részletgazdag felvételeket készíthetnek, ami segít az események jobb megfigyelésében és az azonosításban.

Innovatív funkciók

A Vivotek folyamatosan fejleszti termékeit, hogy az ügyfelek számára a legújabb technológiai előnyöket nyújtsa. Az eszközök különféle innovatív funkciókkal rendelkezhetnek, mint például mozgásérzékelés, hangérzékelés, intelligens képfelismerés és analitika, valamint éjszakai látás és panoráma képességek.

Megbízhatóság és tartósság

A Vivotek a magas minőségű anyagok és a megbízható gyártási folyamatok használatával biztosítja termékei tartósságát és hosszú élettartamát. A megbízható működés és a megbízható teljesítmény révén a Vivotek kamera rendszerek hosszú távon is kiváló biztonsági megoldást nyújthatnak.

rólunk mondták

“Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit tempor elementum ut vulputate vitae, primis nunc vestibulum porttitor felis platea inceptos dui mollis natoque.”

Kiss Imre – Balatonszörcsög

“Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus”

Galéria

Ők már a Vivotek kamerarendszer mellett döntöttek

Hogyan működik a Vivotek kamera telepítési folyamata?

1 . Lépés
1 . Lépés

Konzultáció

Kérjen ingyenes konzultációt szakértőinktől, akik felmérik az Ön igényeit és körülményeit. Megbeszéljük a kívánt területet, a kamerák típusát és a telepítés részleteit.

Telepítés és konfiguráció: Tapasztalt szakembereink gondoskodnak a Vivotek kamerák telepítéséről és beállításáról. A megfelelő elhelyezés és a konfiguráció biztosítja a hatékony működést és a megfigyelési rendszer optimális teljesítményét.

2 . Lépés
2 . Lépés

Használati útmutató

A telepítés befejeztével részletes használati útmutatót nyújtunk Önnek, hogy könnyedén és hatékonyan használhassa a Vivotek megfigyelési rendszert. Továbbá, válaszolunk minden kérdésére és biztosítjuk a szükséges támogatást.

Karbantartás és támogatás: Szolgáltatásaink nem érnek véget a telepítéssel. Rendszeresen felülvizsgáljuk és karbantartjuk a kamerákat, valamint készen állunk a további támogatásra és javításokra szükség esetén.

3 . Lépés
3 . Lépés

Végcél

Válasszon bennünket, és érezze magát biztonságban!

Kérjen ajánlatot a Vivotek kamera telepítésére ma, és tapasztalja meg az egyedülálló biztonsági megoldásokat, amelyekre vállalkozásának vagy otthonának szüksége van. Hagyja, hogy szakértőink segítsenek Önnek megtervezni és telepíteni a legmegfelelőbb megfigyelési rendszert.

Gyakori kérdések

1. Milyen területeken telepíthetők a Vivotek kamerák?

A Vivotek kamerák széles körben alkalmazhatók beltéri és kültéri helyszíneken egyaránt. Vállalkozásokban, otthonokban, irodákban, parkolókban, bevásárlóközpontokban és egyéb területeken is hatékonyan működnek.

3. Hogyan működik a Vivotek kamera telepítési folyamata?

A Vivotek kamera telepítése több lépésből áll. Először konzultálunk Önnel az igényeiről, majd tapasztalt szakembereink elvégzik a telepítést és a konfigurációt. A végén részletes használati útmutatót adunk Önnek, és rendelkezésre állunk a karbantartás és a további támogatás céljából.

2. Milyen előnyei vannak a Vivotek kameráknak más gyártókhoz képest?

A Vivotek kamerák kiváló minőséget, innovatív funkciókat és megbízható teljesítményt nyújtanak. Magas felbontású képek és videók rögzítésére képesek, és számos funkcióval rendelkeznek, mint például mozgásérzékelés, intelligens analitikák és éjszakai látás. A Vivotek a tartósság és a megbízhatóság terén is kiemelkedő.

4. Lehet-e bővíteni a Vivotek kamera rendszert a későbbiekben?

Igen, a Vivotek kamera rendszerek könnyen skálázhatók és bővíthetők. Szükség esetén további kamerákat, rögzítőket vagy egyéb biztonsági eszközöket adhat hozzá a megnövekedett igények kielégítése érdeké

Írj nekünk!

Kiállások megvannak?

Milyen gyártót preferál?

...